САЛВЕО МАКЕДОНИЈА
Салвео е Фармацевтска Компанија основана 2017 година во Македонија,како Друштво со ограничена одговорност со седиште во Белград.

Целта на Салвео е изградба на здрави,успешни и познати трговски брендови на иновативни Фармацевтски производи.

Во тоа клучна улога има креативниот и динамичен тим на професионалци за продажба и маркетинг кои го следат развојот на работењето, како и успешен пласман на новите производи на Странските Фармацевтски компании на пазарот.

Растот и успехот на Салвео се резултат на деловната ориентираност на задоволство на нашите потрошувачи, деловни партнери и вработени.

Салвео Македонија ги застапува производите на Германската компанија Мерц и тоа:

Лекови:

Hepa-Merz Infusion
Hepa-Merz Granulat
PK-Merz Infusion
PK-Merz Tabletten

ОТЦ:

  • Contractubex gel 20 g

Медицински средства:

  • Contractubex OIP

Граничен производ:

  • Merz Spezial Dragees a’60

 

СВЕТЛАНА АРСОВСКА
Market Manager
tel: + 389 2 30 60 175
fax: + 389 2 30 60 178
cell: + 389 72 237 459
Салвео дооел
Христо Татарчев 13 бр.9
1000 Скопје