Čišćenje uha bez štapića

Vaxol™ sprej za uho sa maslinovim uljem je jednostavan i inovativan sistem kojim se omogućuje raspršivanje optimalne doze maslinovog ulja u ušni kanal. Budući da se isključuje upotreba kapaljke ili pamučnih štapića za primenu, izbegava se curenje i rasipanje ulja izvan uha.

Vaxol™ sprej za uho ima jedinstvene karakteristike:

  • oblik spreja – za jednostavnu i sigurnu primenu
  • anatomski oblikovana pumpica – omogućava ograničeni ulaz pumpice u ušni kanal čime se izbegavaju povrede vrlo osetljivog slušnog aparata
  • ciljano raspršivanje sadržaja – unos tačno potrebne količine preparata (za omekšavanje sabijenog cerumena) bez rasipanja i curenja sa strane
  • pakovanje od 10 ml – dovoljna količina za upotrebu dva puta dnevno tokom 14 dana u oba uha
  • bočica i etiketa su prozirne čime je omogućen uvid u sadržaj bočice i količinu preostalog preparata

Zašto je Vaxol™ tako… siguran za primenu?

Anatomski oblikovana pumpica omogućava kontrolisano i ograničeno uvođenje vrha pumpice u ušni kanal čime se izbegava mogućnost oštećenja osetljivog slušnog aparata.

Zašto je Vaxol™ tako… komforan za primenu?

Oblik spreja i anatomski oblikovana pumpica omogućavaju jednostavnu i komfornu primenu (osoba može samostalno primeniti Vaxol™ sprej)

Pumpica raspršuje sadržaj u finu maglu koja u potpunosti oblaže sabijeni cerumen. Zbog tako raspršenog mlaza, primena je vrlo jednostavna i bez unosa prekomerne količine preparata.

Doziranje:

Odrasli primenjuju 1 ili 2 doze Vaxol™ spreja 2 puta dnevno u toku 4-5 dana.

Deca od 1-12 godina primenjuju 1 dozu Vaxol™ spreja 1 dnevno u toku 4-5 dana.

Pre upotrebe lagano zagrejati bočicu Vaxol™ spreja među dlanovima, promućkati i primeniti tako što se povuče ušna školjka prema gore i unazad.

Držeći bocu u uspravnom položaju, staviti aplikator u ušni kanal i pritisniti pumpicu do kraja. Ispiranje nakon primene nije potrebno.