Broj 1 protiv difuznog gubitka kose

Pantogar® kapsule

Pantogar® sadrži jedinstveni, visoko koncentrisani kompleks aktivne supstance koji sprečava gubitak kose i povećava metaboličku aktivnost korena dlake. Ovo stimuliše ćelije kose da se dele i formiraju nove ćelije, a kosa se vraća u aktivnu fazu rasta.

Efikasnost Pantogara® protiv gubitka kose dokazana je u brojnim kliničkim studijama.

Aktivne supstance čine Pantogar® efikasnim

Jedinstvena kombinacija aktivnih supstanci ponovo aktivira prirodnu funkciju korena dlake.

Difuzni gubitak kose se javlja zbog poremećaja ciklusa rasta dlake. Ako koren kose nije dovoljno hranjen ili je oslabljen usled bolesti ili stresa, metabolička aktivnost se smanjuje, deljenje ćelija se smanjuje i faza rasta kose se smanjuje. To dovodi do neravnoteže između anagenske faze (faza rasta) i telogenske faze (faza stagnacije ili odmora), a više kose opada nego što raste.

Ovde dolazi Pantogar®: Pantogar® sadrži specifično formulisanu kombinaciju aktivnih supstanci koje reaktiviraju prirodnu funkciju korena kose i zaustavljaju gubitak kose. Podela ćelija se stimuliše i dlaka prelazi iz faze odmora u fazu aktivnog rasta.

Koje aktivne supstance su neophodne da biste sprečili gubitak kose?
Kako bi sprečili difuzni gubitak kose, kosa se mora vratiti u fazu rasta. Da bi se to postiglo, koren kose zahteva niz aktivnih supstanci koje podržavaju metabolizam kose i čine osnovu za zdrav novi rast.

  • Cistin je glavna komponenta keratina, promoviše prirodnu funkciju korena kose i ima antioksidativni efekat, delujući kao čistač
  • Tiamin povećava metaboličku aktivnost korena kose
  • Kalcijum pantotenat (vitamin B5) podržava energetski metabolizam u reprodukciji ćelija, stimuliše razmnožavanje i podržava regeneraciju postojećih ćelija
  • Lekoviti kvasac sadrži elemente u tragovima i vitamine, aktivira metabolizam i stimuliše formiranje novih ćelija
  • Keratin je glavna komponenta svake dlake i predstavlja osnovni izgradni blok za zdravu kosu
  • Para-aminobenzoeva kiselina pozitivno utiče na pigmentaciju kose

Sve aktivne supstance u Pantogar-u su prisutne u velikim dozama, a zajedno podržavaju prirodnu funkciju korena kose aktiviranjem metabolizma i stimulacijom formiranja novih ćelija dlake. Dlaka se vraća u fazu aktivnog rasta, gubitak kose se zaustavlja, a nova zdrava kosa ponovo raste. Za razliku od dodataka ishrani, Pantogar® je lek koji se izdaje bez lekarskog recepta, dostupan samo u apotekama.

Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.

Kako koristiti Pantogar®

Odrasli (stariji od 18 godina): jedna Pantogar® kapsula tri puta na dan, tokom 3-4 meseca. Pantogar kapsulu progutati celu sa malo tečnosti. U jednom pakovanju Pantogar® kapsula se nalazi 90 kapsula.

Tokom tretmana sa Pantogar®-om, metabolizam korena kose se direktno aktivira i stimuliše se formiranje novih ćelija. Gubitak kose se zaustavlja i kosa se vraća u fazu rasta. Pošto kosa raste samo oko jedan centimetar mesečno, potrebno je nekoliko meseci da uspeh tretmana postane vidljiv.

Dajte kosi vreme koje je potrebno kako bi ponovo postala zdrava i jaka. Pridružite se mnogima koji su se pozdravili sa gubicima kose zahvaljujući Pantogar®-u.

Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa lekarom i farmaceutom.