ZDRAVIJE NOVOGODIŠNJE ODLUKE

Nakon okretanja kalendarskog lista koji nam donosi januar, obično sledi i donošenje novogodišnjih odluka koje za cilj imaju okretanje novog lista u našim navikama. Ovim odlukama želimo da ispravimo stvari kojima do sada nismo bili zadovoljni, ili da jednostavno unapredimo kako svakodnevne navike, tako i naše zdravlje.

Najčešće se na sličnim listama nalaze stavke poput: bolje ishrane, redovnijeg vežbanja, zdravijih navika, novih hobija…

U tekstu ispod vam donosimo par saveta koji vam mogu biti korisni ukoliko ste neku od pobrojanih stvari i sami odlučili da promenite u godini pred nama.

Pregršt je tekstova o režimima ishrane koji nam mogu pomoći da postignemo željene rezultate. Bilo da su ti rezultati gubljenje kilograma ili samo konzumiranje zdravijih namirnica na svakodnevnom nivou. Osnovni saveti bi se sveli na to da je potrebno izbegavati brzu, prženu i masnu hranu. Konzumirati što više voća i povrća. Voditi računa da u ishrani budu podjednako zastupljene sve četiri grupe namirnica. Ne jesti kasno uveče. I unositi što više tečnosti. Kako u zimskim mesecima ne možemo pobeći od hladnih tečnosti, Isla pastile će pomoći da nam na putu ka zdravijem životu ne stoje problemi sa grlom poput grebanja u grlu i suvog kašlja.

Blog-post

Zbog vremenskih uslova, započinjanje redovnog treninga nam deluje kao najteža od svih odluka. Jer kratki dani i hladno vreme kao da nas pozivaju da ostanemo u zatvorenom prostoru. Ipak, priroda može biti sjajan pokretač, pa nas samo jedan trening na otvorenom može inspirisati na nastanak novog rituala. Važno je samo da budemo obučeni i obuveni u skladu sa vremenskim prilikama. Slobodno utoplite svoja stopala jer će se Mycosan pobrinuti da ne dođe do nastanka gljivica.

Mnogi kažu da je optimalna količina sna osnova zdravlja. Tako da i ne čudi što se po različitim istraživanjima, redovan san nalazi na vrhu liste sa novogodišnjim odlukama. Stručnjaci se slažu da je kvalitetan san onaj između 7 i 9 sati, a Pantogar će se pobrinuti da taj san bude i bezbrižan, bez nakupljanja vlasi na jastuku.

Hobiji mogu uključivati različite aktivnosti. Mi preporučujemo one koji okupljaju čitavu porodicu, kao što su šetnje po prirodi u zimskom aranžmanu. Osigurajte sebe i svoje najmlađe uz Isla i Isla junior pastile i uživajte u svakom danu.