Novogodišnja čarolija sa Salveom

U prazničnoj atmosferi, Salveo je sa svojim partnerima obeležio dugogodišnju saradnju i predstavio najnovija istraživanja

Kompanija Salveo je i ovog puta uspela da nadmaši očekivanja gostiju organizacijom skupa, koji je 26.12. održan u pozorištu Atelje 212, pred skoro 400 gostiju.

Atelje

Dugogodišnju saradnju i značaj kvalitetnih, partnerskih odnosa, Salveo je obeležio kroz druženje, ali i stručni deo skupa uz predstavljanje najnovijih istraživanja, dok je čitav događaj bio protkan prazničnom atmosferom.

Naročitu pažnju u okviru stručnog dela privuklo je predavanje Profesora Branimira Nestorovića, na temu „Bršljan u pedijatrijskoj primeni“, u okviru kojeg se osvrnuo na saradnju sa Prospanom koja traje već 15 godina, ali je i predstavio najnoviju studiju u okviru koje je dokazano antiinflamatorno dejstvo bršljana. Osvrt na značaj IL-6 i  IL-13 kod gripoznih stanja, kao i u produkciji sekreta u plućima je privukao posebnu pažnju slušalaca.

Zatim je usledilo neuobičajeno predavanje Profesorke Dubravke Miljković, na temu „Psihološko vakcinisanje dece“ gde je posebna pažnja posvećena vaspitavanju dece i uticaju na njihov razvoj i samostalnost.

Kvalitetna predavanja su ostavila goste zadovoljnim  dobijenim kvalitetom i nivoom stručnosti, a zatim i jednim nesvakidašnjim i zabavnim pristupom pomenutih stručnjaka iz svojih oblasti.

Atelje2

Kako priliči prazničnoj atmosferi, gosti su posluženi kuvanim vinom i novogodišnjim kolačima, a potom je usledio mjuzikl, gde su glumci pevali za sve zvanice – tako da je uz zvuke vanvremenskih hitova cela sala pevala sa spektakularnom Tanjom Bošković, Anicom Dobrom, Goricom Popović, Aljošom Vučkovićem i mnogim drugim doajenima našeg glumišta.

Anica Dobra podelila je sa publikom ljubav prema Isla pastilama, nakon čega je njena koleginica Jelena Gavrilović odmah odreagovala i pružila joj svoju kutiju Isla Minta.

Po završetku mjuzikla „Brod plovi za Beograd“, održan je koktel uz jazz zvuke u foajeu pozorišta. Uz fotografisanje ispred Prospan novogodišnjeg panoa, sa zanimljivim rekvizitima, gosti su se sjajno zabavljali.

Cabaret

Kada saberemo utiske posle večeri 26.12, postajemo svesni koliko je važno da gajimo kvalitetne odnose i da uzajamno sarađujemo na dugoročne staze. Ostaje nada da će ovakvih događaja biti još više i da će svaki sledeći nadmašiti prethodni, baš onako kako nas je Salveo navikao!

Izvor: BB-INFORMATOR / JANUAR 2017. / 260 7