“Kraljevski tretman” na Belom dvoru

Postoje razne vrste ožiljaka, a jedino zajedničko im je to da ih je teško nositi kroz život. Svi lekari koji se u svojoj praksi susreću sa tretmanom ožiljaka se slažu u jednoj stvari: trebalo bi raditi na njihovom uklanjanju jer se time eliminiše i ono što još više tišti pacijente – duševni bol koji sa sobom nose.

Iz tog razloga, je 11.novembra na Belom dvoru  organizovan veliki stručni skup pod nazivom „Kraljevski tretman ožiljaka“ na kome su učestvovali eminentni stručnjaci u oblastima dečije hirurgije, plastične hirurgije, dermatologije, ginekologije i maksilofacijalne hirurgije.

IMG_0132

Skup su otvorili Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević, a nakon pozdravnog govora i koktela dobrodošlice su usledila predavanja na temu tretmana ožiljaka kod dece i odraslih, sa ciljem razmene iskustava i unapređenjem tretmana ožiljaka.

IMG_1017

Više od 240 učesnika iz Srbije i regiona je imalo priliku da se upozna i sa novim „Kraljevskim tretmanom ožiljaka“ u formi Contractubex® flastera koji pomaže svima onima koji se bore sa ožiljcima i posledicama koje oni ostavljaju na telo i psihu. Nekada su ožiljci bili nesavladiva prepreka, ali danas postoji rešenje – i to vrlo elegantno u formi Contractubex® flastera, sa komfornom i jednostavnom primenom tokom noći.