Kako Luka Raco izmamljuje osmehe žena?

 

Dan žena je međunarodni praznik kada se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog pola. Mnoge žene provode svoj praznik negujući mališane na odeljenjima bolnica širom Srbije. One su te koje pružaju najnesebičniju pažnju od svih nas.

Tirsova-39

 

Upravo zato je kompanija Salveo rešila da učini nešto za najpožrtvovanije žene i ulepša im dan. Tako je 8. marta naš poznati glumac, Luka Raco, u ime kompanije Salveo poklonio mali, iskreni znak pažnje mnogim mamama, čiji su mališani trenutno hospitalizovani. Harizmatični Luka je svojom zahvaljujući svojoj empatiji izmamio iskrene osmehe na licima majki, ali i vrednih doktorki i medicinskih sestara Univerzitetske dečije klinike Tiršova i Instituta za majku i dete, koje danonoćno leče najmlađe pacijente i uvek su tu za njih. Dobro raspoloženje se širilo bolničkim sobama, hodnicima, ambulantama. Mladi glumac i Salveo tim, uspeli su da svojom pozitivnom energijom usreće mnoge dame i mališane tog dana a nama prenesu važnu poruku – svako zaslužuje pažnju i ljubav te ako želiš da budeš srećan, obraduj nekog. Takođe, mališani su uživali u upoznavanju i fotografisanju sa poznatim glumcem. Svakako, najemotivniji trenutak bio je kada je dečak koji duže vreme nije smogao snage da ustane iz kreveta – ipak uspeo da dođe do Luke u zagrljaj. Snagom volje možemo sve – još jedna poruka koja nam je preneta.

Mame dobro poznaju proizvode kompanije Salveo, poput Prospan® sirupa za lečenje kašlja, isla® pastila protiv promuklosti i suvog kašlja, Nisita® spreja i masti za nos i mnogih drugih.

Ovoga puta, mame su upoznale i nežniju stranu Salvea, koja ih podržava i iskazuje im zahvalnost za sve što svakodnevno čine.

Sve mame ovog sveta – živele!

Institut za majku i dete-9

Tirsova-6_favorit Tirsova-15 Tirsova-16 Tirsova-42

 

Kompaniju Salveo čini tim društveno-odgovornih pojedinaca, koji svoju strast pokušavaju da prenesu čineći dobro za zajednicu. Pre svega kroz kontinuirano obezbeđivanje kvalitetnih lekova, ali podjednako važno – kroz saradnju sa zajednicom u rešavanju aktuelnih problema, kroz brojne donatorske, sponzorske i humanitarne aktivnosti.