KAKO TVOJ ODMOR IZGLEDA NA FOTOGRAFIJAMA?

Avgust je mesec odmora i letovanja, zbog toga je i naš avgustovski blog posvećen upravo toj temi. Ali za razliku od standardnih tekstova u kojima vam autori nude savete o tome šta da ponesete na put, na koji način što bolje da upoznate mesto u kojem odsedate ili u kom periodu dana da izbegavate direktno izlaganje sunčevoj svetlosti, mi smo odlučili da vam pomognemo da svoj odmor što bolje ispratite na društvenim mrežama.

  1. Objave u vezi sa odmorom trebalo bi da počnu pre nego što zapravo krenete. Dok pažljivo birate šta vam je neophodno za dane hedonizma koji su pred vama, napravite nekoliko fotografija koje ćete podeliti u formi Instagram priče. Sačuvajte mesta kako u torbi, tako i u kadru za putnu apoteku koja je tu da vam se nađe pri ruci u slučaju da se nešto nepredviđeno desi. Jer letovanje je avantura, pa su posekotine, rane od češanja za koje možemo da se zahvalimo komarcima, ili dehidratacija usled visokih temperatura česte.
  2. Put do odredišta je po pravilu iscrpljujuć i predugačak, zbog toga je savršen za novu priču. Napravite letnju plejlistu i snimite se kako zajedno sa prijateljima ili porodicom pevate neku od pesama. Pevajte na sav glas, ali ponesite sa sobom Isla pastile, jer ne samo da će vam pomoći u slučaju da promuknete, već će vas preventivno štititi od suvog kašlja.

Salveo blog Instagram

  1. Idealno bi bilo kada bi prva dugotrajna objava predstavljala savršeno uhvaćeni, crvenkasti sumrak, ispraćen sa #sunset, dok je za objave koje će uslediti kasnije nemoguće utvrditi univerzalni raspored, jer zavise od vremena i vaših planova, ali postoje teme koje je neophodno pokriti.
  2. Plivanje je prva asocijacija na odmor, pa je očekivano podeliti i jednu sliku, ili još bolje, snimak dok se nalazite u vodi. Bilo da vas neko snima sa obale, ili da specijalnim kamerama sami beležite podvodnu floru i faunu, ovakva vrsta sadržaja će vam doneti dosta pregleda. I iako je plivanje opuštajuća aktivnost, pre nego što uđete u vodu, iskoristite Vaxol swim sprej kako biste zaštitili svoje uho od zadržavanja bakterija i gljivica i razvijanja bolesti plivačkog uha.
  3. Hladan koktel, neki drugi rashlađeni napitak ili sladoled, su ne samo česta i delotvorna osveženja, već i veoma instagramičan materijal, pa su zbog toga i neizostavni deo svakog Instagram feed-a, ali i potencijalni uzročnik upale grla, prehlada, ili zapušenog nosa. Da bi vaše zdravlje bilo jednako idilično, kao i vaši postovi, imajte sa sobom Nisita sprej, za ublažavanje prehlade i zapušenog nosa, dok će vas od upale grla čuvati Isla pastile.
  4. Bilo da tražite što bolju poziciju za fotografisanje, ili za skok (koji takođe treba fotografisati), moraćete da prođete preko oštrih predela koji mogu izazvati neprijatne posekotine. Nemojte dozvoliti da vas ovakve povrede spreče u pronalaženju idealne pozicije. Ponesite sa sobom Tyrosur prašak, antibiotski prašak koji ubrzava zarastanje rana.
  5. Svakodnevno uživanje na plaži. Dok se opuštate na ležaljci ili na pesku, u hladu ili na suncu, bilo da čitate, slušate muziku ili se igrate sa decom, pronađite pravi ugao za fotografisanje i podelite to sa svojim prijateljima, bilo u formi priče ili posta.
  6. I za kraj, slikajte se što više možete, jer radovaće vas da u hladnim zimskim danima prelistate svoju galeriju, a postoji i #tb. Podelite sa nama neku fotografiju.