Blog

 
Novo

Praznične bitke ili Kad se pošteno naradiš pod praznicima

Da li znate šta je kancelarijski virus?

Kako bi vam jasnije objasnili o kom virusu se radi, pokušaćemo da razjasnimo kada se javlja, simptome i kako se boriti protiv njega.

Ja, super mama

Ostati zdrava kada su svi najbliži prehlađeni i sa druge strane zaštiti porodicu, to je veliki izazov.

Uticaj modernog okruženja na samopouzdanje deteta

Deca moraju da se nose sa izloženošću i pritiskom koji pre pojave društvenih mreža i modernih sredstava komunikacije nije postojala.

Na marginama sveta: Postoje li vilenjaci i Deda Mraz

”Znaš, ja ne verujem u vilenjake Deda Mraza, mislim da je to sve prevara.” - izgovorio je Viti dok smo kroz prozor gledali čopor haskija kako se po čistom snegu valjaju u igri. Viti, čistokrvni Laponac, pred očima mi izgovara izdajničku rečenicu bez da je trepnuo i ispija još jedan gutljaj tople...

KAKO DA UZ PRAZNIČNU ATMOSFERU PROSLAVIMO DANE BEZ VIRUSA?

Koliko puta ste videli kako vaš mališan, sa tugom u očima gleda drugare kako uživaju u božićnim i novogodišnjim praznicima, dok on sedi u sobi i bori se sa upornim kašljem? Taman kada pomislite da je kraj, dobije i temperaturu. I tako ulazite u začarani krug.

Kralj urbane džungle: Stari se…

Sećam se dana, kad sam, kao dete, prvi put čuo ženski urlik. Drama, koja je proizašla nakon tog istog urlika, nije mi bila jasna do dan danas. Moja, onda veoma mlada mama (za koju sam, kao i sva deca za svoje roditelje, mislio da ima barem 50 godina i da je stara) istrčala je iz kupatila...