Regeneriše, vlaži i čisti sluznicu nosa na prirodan način.

Mast

Nisita® mast služi za vlaženje suve sluznice nosa. Osigurava duži kontakt sa sluznicom i pruža zaštitu u dužem vremenskom periodu.

Kome je namenjena Nisita® mast?

Nisita® mast mogu koristiti odojčad, deca i odrasli, trudnice i dojilje

Happy Young Father is Playing with his newborn baby girl at home, and kissing noses together. Vintage style color filter.

 Saznaj više o Nisita® spreju!

Kada tražiti Nisita® mast u apoteci?

Nisita® mast je dobro koristiti kada želite olakšati smetnje koje izaziva začepljen nos, npr. kod kijavice. Boravak u prostorijama sa suvim vazduhom (grejanje ili klimatizovani prostori) izazivaju suvoću sluznice nosa, a tada vam Nisita® mast nežno vlaži nos i olakšava disanje. Pomaže i kada je potrebno otopiti kruste (osušene ostatke prašine u nosu).

Nisita® mast je bez dodataka konzervansa.

Primena i doziranje Nisita® masti

Kod suvog, iritiranog nosa, više puta dnevno naneti Nisita® mast.

1 cm masti istisnuti tako da vrh tube bude što dublje u nozdrvi. Pritiskom na tubu istisnite mast i laganim masiranjem nozdrva ravnomerno je raspodelite po sluznici nosa.

Nisita® mast se može nanositi na unutrašnju površinu nosa i pomoću štapića sa vatom. Postupak se može ponoviti nekoliko puta dnevno, a naročito je preporučljiva primena pre spavanja.

Iz higijenskih razloga i smanjenja mogućnosti infekcije preporučuje se da tubu koristi samo jedna osoba. Nakon upotrebe vrh tube treba obrisati.

Uputstvo o proizvodu

Detaljno uputstvo za Nisita® mast u PDF obliku