Blog

 
Novo

[INFOGRAFIKA] Lak za nokte nije rešenje za gljivice

Kad žena uđe u drugo stanje

Jednom davno, kad smo se Zakoniti i ja tek upoznali i počeli ozbiljnije da izlazimo, život je bio jednostavan. Imali smo vremena, upoznavali smo jedno drugo i svet oko sebe. Nešto smo malo i putovali, uglavnom po Evropi, videli zanimljive stvari, upoznali zanimljive ljude, provodili se.

Kad zasvrbe stopala

- "Ana, čuješ li me?" - "Gde si?" - "U govornici. Recimo." - "Kakvoj govornici? Gde si?" - "Ne znam zapravo, ali ostao sam bez novca." - "Ti si lud."

DAN SVIH DANA

Ona je spavala pored mene, a ja sam buljio u nju dok joj je svetlo sa mog laptopa padalo na duge trepavice i pravilo senke na obrazima. Buljio sam u nju jer mi je taj prizor nekako lakši od prizora grafikona pada prodaje na istoku zemlje koji je sa monitora vrištao u moje lice.

NEPOZVANI GOST

Sve je počelo jednog utorka kad je Zakoniti dobio temperaturu, nazvao na posao i javio da ostaje kod kuće i započeo dugi proces umiranja. Temperatura? 37.2.

[INFOGRAFIKA] Šta kada prehlada napadne Vaše dete?

Kada je dete bolesno, roditelj će uraditi sve da mu pomogne. Kada pomažete, a kada preterujete? Kako reagovati, koje simptome pratiti i šta uraditi kako bi detetu obezbedili brz i bezbolan oporavak?

Da li dete u slučaju prehlade odmah treba odvesti kod lekara?

Kada dobijete dete vaš život se menja iz korena, navike se prilagođavaju situaciji i novom članu porodice. Prioriteti se menjaju i smenjuju, ali jedan čvrsto zauzima prvo mesto i tu ostaje do kraja života – zdravlje deteta!